MENIU

Despre Noi

     ElectricTelecom este furnizor specializat de materiale, accesorii electrice si de telecomunicatii pentru peste 2000 de clienti din Romania, Bulgaria, Ungaria si Republica Moldova. Sediul si depozitul companiei se afla in Bucuresti, locul unde firma a fost infiintata in anul 2007. 

     Compania noastra este importator si distribuitor pentru mai mult de 5.000 de repere, printre care: cabluri electrice si de telecomunicatii, elemente de strangere si fixare pentru cabluri, canale si tuburi de protectie pentru cabluri, cutii si doze din plastic sau metalice, materiale izolatoare, corpuri iluminat, accesorii de conectica electrica, retelistica si telecomunicații, sisteme de marcare si etichetare.

     De-a lungul celor mai mult de 5 ani de existenta a firmei, ElectricTelecom si-a construit reputatia unui furnizor serios, pentru produse de calitate, cu stocuri de marfa consistente si constante, ce ofera timp standard de livrare de maximum 24 de ore. Reputatia firmei este confirmata de faptul ca peste 80% din clientii noi revin si dupa prima achizitie, devenind clienti fideli ai companiei. Clientii beneficiaza de mai multe canale pe care pot obtine toate informatiile necesare despre produse si pe care pot plasa comenzi:
platforma de e-Commerce www.electrice1.ro
telefonul dedicat (centrala call center) 021.252.12.40
adresa de email: info@electrice1.ro
vizita la showroom-ul aflat pe Sos. Berceni, nr. 104E, Sector 4, Bucuresti

     Portofoliul de produse ElectricTelecom provine atat de la producatori romani de traditie, cat si din importuri de la producatori din Uniunea Europeana - Anglia, Italia, Germania, Spania, Polonia si Bulgaria - si extra UE - Turcia si China.

     Managementul ElectricTelecom isi alege cu cea mai mare atentie furnizorii cu care colaboreaza, pentru a le putea oferi clientilor produsele de calitate asteptate de acestia, la cele mai bune conditii comerciale. Cu o parte din furnizori, departamentul de achizitii ElectricTelecom lucreaza inca de la infiintarea firmei si a dezvoltat cu ei relatii de parteneriat si exclusivitate. Printre furnizorii externi, se numara: Sapiselco - Italia (unic importator), Brother - Japonia (dealer autorizat), Wago – Germania (importator direct), Mutlusan – Turcia (importator direct), Onka – Turcia (unic importator), Plymouth - Spania (importator direct), Lighthouse – Anglia (unic importator)

     Produsele pot fi studiate inaintea achizitiei la depozitul companiei din Bucuresti, Sos. Berceni, nr.104E. Tot la sediul central, o echipa tanara, dinamica si bine pregatita din punct de vedere tehnic consiliaza clientii si ii indruma pentru alegerea celor mai bune solutii tehnice si pentru un raport calitate pret cat mai avantajos pentru clienti. ElectricTelecom este o prezenta activa la targurile de specialitate din tara si din strainatate.
 
                                                 
                                                      ElectricTelecom
in cifre:

6 numarul de tari in care exporta ElectricTelecom
4 canale pentru comenzi si achiziții: online, email, telefon si vizita la sediu
10+ ani de experienta in domeniu electric si telecom a consultantilor de vanzari
peste 15 numarul angajatilor
24 de ore, termenul maxim de livrare pentru produsele din stoc
42 numarul de judete in care exista clienti ElectricTelecom
peste 100 furnizori, printre care Sapiselco, Brother, Mutlusan, Onka si Wago
peste 2000 m2 depozitul din zona Berceni din Bucuresti
peste 1000 produse oferite in exclusivitate
peste 2.000 clienti
2013 anul infiintarii companiei
6.000.000+ euro cifra de afaceri a companiei in anul 2022